Contacta'ns

Avui dilluns dia 3.- ColĚlaborem amb la Maratˇ de TV3!! Us esperem!

La Fundació Sanitària Mollet participa enguany en la Marató de TV3 dedicada al càncer amb una iniciativa que duen a terme professionals i participants del Servei de Salut mental i Addiccions, amb manualitats que s’exposen en un estand avui dilluns dia 3 a la porta d’Admissions de l’Hospital de Mollet.

Si voleu col·laborar amb la iniciativa i amb la Marató us hi podeu apropar de 10 a 13 hores.

Us hi esperem!

Informaciˇ referent a la vaga de professionals mŔdics

Amb motiu de la vaga de professionals mèdics del 26 al 30 de novembre algunes visites de Consultes Externes i de programació Quirúrgica es poden veure anul·lades.

L’Hospital es posarà en contacte amb les persones afectades i es tornaran a citar.

Disculpin les molèsties.

La Taula ha convocat aquest concurs obert a tota la ciutadania amb l’objectiu de disposar d’una imatge corporativa que figurarà en tota la documentació i suport informatiu de la mateixa.

El termini d’admissions de propostes romandrà obert fins el 6 de gener de 2019 i es poden presentar a títol individual o col·lectiu.

Us oferim lenllaç a les Bases del Concurs.

 

La Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions es configura com un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental i addiccions al territori, amb la finalitat de definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta a les necessitats en l’àmbit de la salut mental.

 

Els objectius específics se centren en els següents eixos d’intervenció:

 • Coneixement i xarxa
 • Educació i Sensibilització

Compromís amb el voluntariat

La Jornada, que tindrà lloc d'11 a 14h a l'Auditori de l'Hospital de Mollet, vol ser un apropament a totes les persones que estiguin interessades en el voluntariat o que participin actualment dels programes de voluntariat que estan desplegats als 6 centres de la Fundació Sanitària de Mollet. 

El programa consistirà en una conferència inaugural sobre la comunicació en el voluntariat, cercant eines que ens apropin a les persones i com podem connectar amb l’altre a través dels sentits. També s’ha previst un espai musical i altrs elements de creativitat i originalitat.

Podeu consultar el Programa de la Jornada de Voluntariat.

Us hi esperem!

Sessions informatives de prevenciˇ en caigudes accidentals

Us informem de dues sessions informatives que duran al terme els i les professionals experts/es en prevenció de caigudes a l'Hospital de Mollet i a l’Hospital Sociosanitari.

 

 • dilluns 12 de novembre a les 17h a l’Auditori de l’Hospital de Mollet
 • dimarts 20 de novembre a les 17h l’Auditori de l’Hospital Sociosanitari de Mollet

 

Les sessions són obertes a la ciutadania. Us hi esperem!

Conveni de colĚlaboraciˇ entre la Fundaciˇ SanitÓria Mollet i el Consorci per a la Normalitzaciˇ LingŘÝstica (SLC Mollet)

El Consorci per a la Normalització Lingüística (SLC Mollet) i la Fundació Sanitària de Mollet del Vallès han signat un conveni de col·laboració que permetrà tirar endavant un pla per potenciar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit de la salut.

Entre les actuacions previstes, hi ha la sessió anual amb la col·laboració del TERMCAT per a l'alumnat dels instituts del territori (que ja arriba a la setena edició des de 2013), sessions formatives d'assessorament lingüístic per al personal, difusió del Voluntariat per la llengua per involucrar-hi professionals de la salut, difusió de terminologia de salut, etc.

L'Hospital de Mollet és un col·laborador del Servei de Català de Mollet des de fa anys. Està adherit al Voluntariat per la llengua i arran de l'acord d'adhesió al Voluntariat per la Llengua el desembre de 2013 va començar a fer les primeres xerrades sobre terminologia de salut, en col·laboració amb el TERMCAT.

La Fundació Sanitària Mollet organitza aquesta jornada que comptarà amb la participació de prop de 150 professionals per compartir experiències i iniciatives de futur

 

L’Hospital de Mollet acull el proper divendres dia 9 aquesta primera jornada, organitzada pel Servei de Salut Mental i Addiccions, per tal d’abordar les alternatives a l’hospitalització convencional en salut mental, que s’han concretat en la creació de nous programes d’atenció i hospitalització a domicili i que donen continuïtat a experiències que en els últims anys han potenciat el vector comunitari.

En aquest sentit, aquesta jornada acull prop de 150 professionals de tot Catalunya que compartiran experiències, resultats preliminars dels programes d’hospitalització domiciliària a Catalunya, perspectives de futur i iniciatives d’integració de serveis i implantació de models d’atenció en salut mental.

 

Programa de la Jornada

 

 

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

El 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. Per aquest motiu, la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA) ha programat un seguit d’activitats que es realitzaran entre el 10 i el 20 d’octubre amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania envers una realitat que pot afectar qualsevol persona.

El programa inclou:

 • Programes de ràdio
 • Exposició de pintures
 • Presentació literària
 • Torneig d’escacs
 • Lliurament de premis de la 10a edició del Concurs Literari

Totes les activitats estan obertes a la ciutadania. Us hi esperem!

Us presentem el Programa d’activitats.

En el marc de la Setmana Europea de la Lactància Materna, l’àrea maternoinfantil de l’Hospital de Mollet ha programat un any més una jornada oberta a la ciutadania per sensibilitzar sobre els beneficis de l’alletament matern, compartir coneixement i resoldre dubtes i inquietuds entre professionals i persones assistents.

En el transcurs de la jornada tindrà lloc el lliurament dels premis del VII Concurs Fotogràfic sobre Lactància Materna.

La jornada tindrà lloc a l’Auditori de l’Hospital de 10 a 12h. Us hi esperem!!

PROGRAMA DE LA JORNADA

 

A la imatge, 1r Premi del concurs de 2017

Dijous 20 de setembre.- Nova campanya de donaciˇ de sang a l'Hospital de Mollet

L'Hospital de Mollet acull demà dijous 20 de setembre una nova campanya de donació de sang.

 • Horari: de 10 a 14h
 • Lloc: a la planta baixa, al costat de Cafeteria.

 

Us esperem!!

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: