Contacta'ns

El proper 4 d'octubre, de 10 a 12h, tindrà lloc a l'Auditori de l'Hospital de Mollet la jornada sobre lactància materna i l'acte de lliurament dels premis del VIII Concurs fotogràfic, organitzats per l'Àrea Maternoinfantil de l’Hospital de Mollet. La jornada és oberta a tothom i el programa inclou presentacions i taules rodones sobre temes actuals relacionats amb l'alletament.

Us recordem que el termini per presentar fotografies al Concurs finalitza el 30 de setembre. Encara sou a temps de participar-hi!!

 

Bases del concurs

Programa de la Jornada

La imatge és la fotografia guanyadora del Concurs 2018

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

Compartim unes recomanacions bàsiques per fer front a l’onada de calor d’aquests dies.

L’objectiu és especialment minimitzar els efectes negatius de les onades de calor sobre la salut de la població de Catalunya, especialment dels grups més vulnerables: gent gran (sobretot els més grans de 75 anys), nadons, persones amb discapacitats físiques o psíquiques que tenen limitada la seva autocura, persones amb malalties cròniques, persones fràgils que viuen soles, persones amb condicions socials precàries, pacients amb medicacions que actuen sobre el sistema nerviós central, persones que realitzen una activitat física intensa o aquelles que han de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (incloses les activitats laborals), entre altres.

 

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

La Fundació Sanitària Mollet s’ha adherit aquest dijous a aquesta celebració ubicant a la Rambla d’Usuaris un estand informatiu amb material de sensibilització i d’informació sobre la importància del reciclatge dels residus, de l’aprofitament de l’aigua i de molts altres ítems sobre sostenibilitat.

El missatge d’aquest Dia Mundial del Medi Ambient és:

Sense contaminació de l’Aire. Una crida a l’acció amb la qual ajudar a combatre un greu problema que afecta a milions de persones a tot el món.

Us adjuntem una PRESENTACIÓ de mesures a l’FSM sobre sostenibilitat.

Diumenge 26 de maig.- 9a Caminada a Gallecs!!

Arribem ja a la 9a edició de la Caminada a Gallecs, una iniciativa de promoció d’hàbits saludables, esport i bona alimentació que la Fundació Sanitària Mollet organitza per al proper diumenge 26 de maig, en el marc del Dia Nacional de la Nutrició.

L’hora i punt de trobada per iniciar la caminada és a les 8.30h a l’Hospital de Mollet. El recorregut inclou arribar fins l’ermita i finalitzar novament a l’Hospital.

Hi haurà com de costum diferents avituallaments i alguna sorpresa i, sobretot, molt bon ambient.

No t’ho perdis! T’hi esperem!

Inscripcions (indiqueu-nos si us plau nom i cognoms, edat i municipi del que veniu):

caminada@hospitalmollet.cat

 #CaminaperGallecs2018

Us oferim l'entrevista a la directora assistencial infermera de la Fundació Sanitària Mollet, Mireia Vicente, publicada al diari vallesà Som Mollet en el marc de la commemoració del 8 de març.

 

La Mireia Vicente comenta la seva visió del rol de la dona en el món de la salut alhora que reflexiona sobre la discriminació positiva, sobre el paper històric de la dona en altres professions i com es pot fer front a aquest model androcentrista  que impera actualment, alhora que comenta la seva pròpia experiència.

 

Llegiu en aquest enllaç l'entrevista sencera.

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària de Mollet es va reunir a Sta. Perpètua de la Mogoda el passat divendres 1 de març. El mes de juny el Consell es reunia a Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, i enguany la trobada s’ha fet a la Granja Soldevila d’aquest municipi del Vallès Occidental.

El Consell d’Alcaldes, òrgan consultiu de la Fundació, es reuneix periòdicament i de forma rotativa pels diferents municipis de l’àrea d’influència de la institució. El Consell, de la mà del President de la Fundació Sanitària i de la seva Direcció General, repassa els objectius del Pla Estratègic i participa dels projectes que el Patronat planteja per l’exercici present. Al mateix temps, es fa una valoració del tancament econòmic de la institució i del pressupost previst per a l’exercici en curs.

D’entre els projectes del Pla Estratègic 2019 es varen tractar algunes àrees rellevants com la millora de la coordinació amb els dispositius de salut de l’atenció primària i els serveis socials dels municipis de referència, l’ampliació del Consell de Participació Ciutadana, la fidelització del talent professional que participa de la Fundació Sanitària, la millora de processos de la institució com l’àrea ambulatòria, tot ampliant espais a l’hospital sociosanitari, o l’àrea d’urgències de l’hospital d’aguts, que necessita ampliar els seus espais d’atenció, entre d’altres.

 

Consulteu en AQUEST ENLLAÇ la informació sencera.

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

14 de febrer a l'Hospital de Mollet

 

L’Hospital de Mollet acull la setmana vinent la I Jornada d'Atenció a les Persones en situació de Dependència, organitzada per La Unió Catalana d’Hospitals, amb l'objectiu d'oferir un espai de reflexió i de debat sobre els reptes del segle XXI derivats del model d'atenció centrada en la persona (ACP), que aporta un enfocament totalment diferent d'altres models clàssics i que la seva definició sembla fàcil i invariable, però a la pràctica presenta múltiples interpretacions segons les persones i els contextos.

En un format de dues taules de diàleg, amb ponents experts i la participació de l'auditori, es parlarà de què és i què no és ACP, com impacta l'ACP en el model d'intervenció, en les expectatives de les persones que han de rebre l'atenció i en les dels professionals que han de donar-la.

 

Programa de la Jornada.

El Servei d’ORL de l’Hospital de Mollet organitza una nova edició d’aquesta jornada per a professionals de la salut de l’Atenció Primària per al 21 de març de les 8 fins a les 15h a l’Auditori de l’Hospital.

El format consistirà en dues taules rodones sobre l’abordatge dels trastorns del llenguatge en el nen i en la nena i l’abordatge del SAHS a l’adult en l’atenció primària. També hi haurà una xerrada a càrrec de professionals infermeres sobre l'atenció al nen i a la nena a l'àrea quirúrgica.

L’objectiu del curs és compartir coneixement, resoldre dubtes i organitzar circuits àgils i eficients entre els diferents sectors professionals.

Programa del Curs.

#Coneixement_ORL_FSM #SAHSAdult #trastornparlanens

La Taula ha convocat aquest concurs obert a tota la ciutadania amb l’objectiu de disposar d’una imatge corporativa que figurarà en tota la documentació i suport informatiu de la mateixa.

El termini d’admissions s’amplia fins al proper 31 de gener de 2019 i es poden presentar a títol individual o col·lectiu.

Us oferim l’enllaç a les Bases del Concurs.

 

La Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions es configura com un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental i addiccions al territori, amb la finalitat de definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta a les necessitats en l’àmbit de la salut mental.

 

Els objectius específics se centren en els següents eixos d’intervenció:

  • Coneixement i xarxa
  • Educació i Sensibilització

Els bessons Hugo i ClÓudia, els primers nadons de l'Hospital de Mollet de 2019

Els primers nadons de l’any 2019 a l’Hospital de Mollet han estat l’Hugo i la Clàudia, dos bessons nascuts a les 14.15h i a les 14.16h, respectivament, del dia 2 de gener. L’Hugo i la Clàudia són fills de la Mireia Campmany i l’Alejandro Rivas, i viuen a Caldes de Montbui.

L’Hugo ha pesat 2,800 kg i la Clàudia 2,600kg i són els primers fills de la parella.

Ambdós pares han explicat sentir-se emocionats, alegres i orgullosos amb el naixement dels bessons.

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: