Contacta'ns

La ResidŔncia Pedra Serrada presenta una comunicaciˇ a la VIII Sessiˇ TŔcnica en Innovaciˇ de La Uniˇ

La directora tècnica de la Residència Pedra Serrada de Parets, Núria Bruguera, va presentar ahir una comunicació en la ‘VIII Sessió Tècnica en Innovació de La Unió. Compartim el que fem en dependència’ sobre la Utilització de l'instrument NECPAL-ICO per a la identificació de persones amb demència avançada i l'àmbit residencial.

 

L'objectiu de l'acte era contribuir a difondre el coneixement que han experimentat les entitats del sector de la gent gran, de discapacitat intel·lectual i de salut mental, així com posar en valor el fet que, utilitzant els recursos actuals de forma eficaç i sostenible, es pot innovar introduint nous aspectes de millora tenint com a finalitat assolir l'excel·lència en la qualitat de l'atenció centrada en la persona.

RÓdio Mollet atorga un reconeixement a l'FSM pel premi TOP 20 2017

L’equip de professionals de Ràdio Mollet han reconegut amb el premi ex aequo Notícia de l’Any a l’FSM pel premi TOP-20 en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea músculo-esquelètica durant el període 2010-2015, atorgat per l’empresa Iasist a finals de 2017.

Aquest guardó de l’emissora municipal es va lliurar en el transcurs de la Festa Aniversari de Ràdio Mollet que es va celebrar aquest dilluns i en la qual es van commemorar els 37 anys de trajectòria de la ràdio. En representació de l’FSM, van recollir el guardó el president del Patronat, Andreu Llargués, i el director general, Jaume Duran.

Publicat el nou vÝdeo corporatiu de la instituciˇ basat en els valors i les persones

La Jornada Compartim Experiències del passat mes de desembre va ser el marc on e va presentar oficialment als i les professionals el nou vídeo de la institució, en el qual es prioritzen els valors de la Fundació i les persones, el com fem les coses, el com ens relacionem amb les persones usuàries i entre els i les professionals  i que identifiquen molt clarament el nostre model d’atenció centrada en la persona.

 

El vídeo recull imatges del dia a dia a l’Hospital d’Aguts i a l’Hospital Sociosanitari, així com a les residències Santa Rosa, La Vinyota i Pedra Serrada.

 

Podeu visualitzar-lo al web, www.fsm.cat, a l'apartat d'audiovisuals.

 

Gràcies a tothom per participar-hi. Esperem que us agradi!

El Thiago, el primer nadˇ de l'Hospital de Mollet de 2018

El primer nadó de l’any 2018 a l’Hospital de Mollet ha estat un nen, el Thiago Tórtola Cañadas, nascut a les 14.15h del dia 2 de gener. El Thiago és fill de la Marina Cañadas i del Raul Tórtola, ambdós de Martorelles, i ha nascut en un part vaginal normal, sense complicacions.

 

El nadó ha pesat 3,250kg i ha nascut amb una talla de 47 centímetres. La família resideix a Martorelles i el Thiago és el primer fill de la parella.

L’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital de Mollet organitza un any més la Jornada de Lactància Materna amb l’objectiu de promoure l’alletament matern i compartir experiències i coneixements entre professionals i mares i pares.

 

La jornada tindrà lloc a l’Auditori el 12 de desembre de 10 a 13h amb un programa que inclou:

  • Presentació de la setmana mundial de la lactància 2017
  • Taula rodona amb professionals de l’àmbit de la salut i TIC
  • Lliurament del concurs de fotografia sobre lactància materna
  • Premis del concurs escolar
  • Sorteig de diferents obsequis entre les persones assistents

 

Adjuntem el Cartell de la Jornada!

L'acte és obert a tothom! Us hi esperem!

#jornadalactanciamaternafsm

Divendres 1 de desembre.- IV Jornada de Voluntariat Social de l'FSM a l'Hospital de Mollet

L’FSM ha organitzat per la proper divendres de les 12 a les 14 hores la IV Jornada del Voluntariat Social, un acte que vol reconèixer la tasca de les persones voluntàries de la institució.

L’acte es realitzarà a l’Auditori i és obert a tothom. El programa inclou:

  • Taula informativa sobre els projectes de voluntariat a l’FSM, instal·lada davant d’Admissions
  • Testimonis de persones voluntàries
  • Participació de joves del territori que compartiran la seva experiència en voluntariat
  • Xerrada dels alpinistes Sergi Mingote i Josemi Herrera que explicaran la iniciativa solidària en la pujada al cim del Khan Tengri

#jornadavoluntariatsocialfsm

Divendres 1 de desembre.- Campanya de donaciˇ de sang a l'Hospital de Mollet de les 10 a les 13h

Us informem que aquest divendres acollirem novament una campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits.

 

El lloc serà a la Planta Baixa al costat de Cafeteria, i l’horari de les 10 a les 13 hores.

 

Us hi esperem!

La Fundaciˇ SanitÓria Mollet, guardonada pels premis Hospitals TOP-20 en Gestiˇ HospitalÓria Global i a millor traject˛ria en l'└rea m˙sculo-esquelŔtica

La Fundació Sanitària Mollet ha resultat doblement guardonada per la seva trajectòria en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea músculo-esquelètica durant el període 2010-2015 en la 18a edició dels premis Hospitals TOP-20, d’àmbit estatal i considerats guardons de referència en el sector sanitari. Els guardons, convocats per l’empresa Iasist, s’han lliurat en un acte celebrat avui a Madrid.

 

Enguany els premis reconeixen l'evolució i trajectòria dels resultats entre els anys 2010 i 2015 i posen en valor la millora general i la trajectòria positiva de les institucions. Concretament l’FSM ha rebut el guardó de gestió global i de l'àrea músculo-esquelètica.

 

La institució vol agrair la confiança dels ciutadans i municipis a qui es presten els serveis i reconèixer el valor professional i humà de tots i totes els treballadors i treballadores que ho fan possible dia a dia.

 

Durant el període 2010-2015 la Fundació Sanitària Mollet ha experimentat un salt qualitatiu i d’abast de gran envergadura, ampliant la seva àrea de referència fins a 165.000 habitants d’11 municipis del Vallès Oriental i del Vallès occidental i incrementant també el nombre de professionals fins a comptar amb més de 1.000 professionals en els cinc centres gestionats per la Fundació. Durant aquest període, la Fundació ha consolidat tant la seva línia de salut –amb la posada en marxa del nou Hospital d’Aguts de Mollet i l’obertura de l’Hospital Sociosanitari- com en la línia de la dependència, amb la gestió de tres centres residencials: dues residències per a gent gran –residència Santa Rosa a Mollet i Residència Pedra Serrada de Parets- i una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, la Residència La Vinyota a Mollet.

 

Amb el lema El compromís social: eina transformadora, l’FSM celebrarà el proper divendres 1 de desembre la IV Jornada del Voluntariat Social, una oportunitat per retre homenatge als voluntaris i voluntàries que participen en els programes de voluntariat de la institució.

L’acte tindrà lloc de les 12 a les 14 hores a l’Auditori de l’Hospital de Mollet i consistirà en una taula rodona amb persones voluntàries de l’FSM, testimonis sobre el compromís social a càrrec d’alumnes d’instituts del territori i una conferència a càrrec de l’alpinista i alcalde de Parets, Sergi Mingote, sobre la iniciativa solidària de la pujada al cim del Khan Tengri.

Us adjuntem el Programa de la IV Jornada.

L’acte és obert al públic tot i que agrairíem confirmació de l’assistència al correu: voluntariat@fsm.cat

Lliurament de premis del 9Ŕ Concurs Literari de Salut Mental

En el marc del programa d’activitats del Dia Mundial de la Salut Mental, el Mercat Vell de Mollet ha acollit avui el lliurament de premis d’aquest certamen literari, en un acte que ha combinat literatura, audiovisual i música de la mà d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet.

El jurat ha valorat molt positivament tant el nombre de relats participants com la qualitat literària dels textos presentats. Aquest és un concurs obert al públic en general i que pretén sensibilitzar la ciutadania envers la normalització de les malalties de salut mental.

Les persones guanyadores d’aquesta novena edició han estat:  Joan Armengol Puig, Josep Amorós i Masachs i Miquel Lluís Rubio i Domingo.

Podeu llegir les obres gunyadores al web de l’FSM: www.fsm.cat