Contacta'ns

La Fundaciˇ SanitÓria Mollet, guardonada pels premis Hospitals TOP-20 en Gestiˇ HospitalÓria Global i a millor traject˛ria en l'└rea m˙sculo-esquelŔtica

La Fundació Sanitària Mollet ha resultat doblement guardonada per la seva trajectòria en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea músculo-esquelètica durant el període 2010-2015 en la 18a edició dels premis Hospitals TOP-20, d’àmbit estatal i considerats guardons de referència en el sector sanitari. Els guardons, convocats per l’empresa Iasist, s’han lliurat en un acte celebrat avui a Madrid.

 

Enguany els premis reconeixen l'evolució i trajectòria dels resultats entre els anys 2010 i 2015 i posen en valor la millora general i la trajectòria positiva de les institucions. Concretament l’FSM ha rebut el guardó de gestió global i de l'àrea músculo-esquelètica.

 

La institució vol agrair la confiança dels ciutadans i municipis a qui es presten els serveis i reconèixer el valor professional i humà de tots i totes els treballadors i treballadores que ho fan possible dia a dia.

 

Durant el període 2010-2015 la Fundació Sanitària Mollet ha experimentat un salt qualitatiu i d’abast de gran envergadura, ampliant la seva àrea de referència fins a 165.000 habitants d’11 municipis del Vallès Oriental i del Vallès occidental i incrementant també el nombre de professionals fins a comptar amb més de 1.000 professionals en els cinc centres gestionats per la Fundació. Durant aquest període, la Fundació ha consolidat tant la seva línia de salut –amb la posada en marxa del nou Hospital d’Aguts de Mollet i l’obertura de l’Hospital Sociosanitari- com en la línia de la dependència, amb la gestió de tres centres residencials: dues residències per a gent gran –residència Santa Rosa a Mollet i Residència Pedra Serrada de Parets- i una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, la Residència La Vinyota a Mollet.

 

Amb el lema El compromís social: eina transformadora, l’FSM celebrarà el proper divendres 1 de desembre la IV Jornada del Voluntariat Social, una oportunitat per retre homenatge als voluntaris i voluntàries que participen en els programes de voluntariat de la institució.

L’acte tindrà lloc de les 12 a les 14 hores a l’Auditori de l’Hospital de Mollet i consistirà en una taula rodona amb persones voluntàries de l’FSM, testimonis sobre el compromís social a càrrec d’alumnes d’instituts del territori i una conferència a càrrec de l’alpinista i alcalde de Parets, Sergi Mingote, sobre la iniciativa solidària de la pujada al cim del Khan Tengri.

Us adjuntem el Programa de la IV Jornada.

L’acte és obert al públic tot i que agrairíem confirmació de l’assistència al correu: voluntariat@fsm.cat

Lliurament de premis del 9Ŕ Concurs Literari de Salut Mental

En el marc del programa d’activitats del Dia Mundial de la Salut Mental, el Mercat Vell de Mollet ha acollit avui el lliurament de premis d’aquest certamen literari, en un acte que ha combinat literatura, audiovisual i música de la mà d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet.

El jurat ha valorat molt positivament tant el nombre de relats participants com la qualitat literària dels textos presentats. Aquest és un concurs obert al públic en general i que pretén sensibilitzar la ciutadania envers la normalització de les malalties de salut mental.

Les persones guanyadores d’aquesta novena edició han estat:  Joan Armengol Puig, Josep Amorós i Masachs i Miquel Lluís Rubio i Domingo.

Podeu llegir les obres gunyadores al web de l’FSM: www.fsm.cat

Comunicat de la Fundaciˇ SanitÓria Mollet

L'FSM es solidaritza novament amb la denúncia col·lectiva a l'agressió dels drets individuals i col·lectius al nostre país, que han comportat manifestacions volentes i limitacions flagrants de llibertat.

Concentraciˇ avui a les 12 davant les portes dels centres de l'FSM

Avui ens concentrarem novament davant les portes dels nostres centres a les 12h com a mostra de rebuig per les detencions ocorregudes ahir a la nit.

 

 

Dimarts 17 d'octubre.- Commemoraciˇ del Dia Mundial del Dolor

A la Fundació Sanitària Mollet treballem per millorar la salut i el benestar de les persones que atenem  i volem prevenir i tractar de forma adequada a les persones que pateixen dolor. Sabem que al voltant del 20% de persones que han estat operades poden tenir dolor moderat o sever i que el 30% de les persones d’edat pateixen dolor crònic .

 

Un grup de professionals experts/es han posat en marxa accions per millorar l’atenció a les persones amb dolor. Algunes d’elles estan orientades als i les professionals -cursos de formació,  elaboració de protocols d’actuació i millora de la coordinació entre professionals de l’hospital i de l’atenció ambulatòria per donar adequada resposta davant de la presència del dolor.

 

Les accions orientades a les persones ateses són disponibilitat d’eines de  tractament precoç i eficaç i la posada en marxa de fulls informatius sobre el dolor des del vessant de la prevenció i el tractament.

 

El dolor crònic, que és una malaltia en sí mateixa,  és, malauradament, molt prevalent i la precocitat en rebre l’atenció adequada és un problema que tenim a tot Catalunya. Aquest és un dels punts de millora en els quals estem treballant.

 

El nostre lema és: Persones sense dolor, Hospital sense dolor.  Ens hi dediquem plenament per aconseguir-ho.

 

Entre les accions al voltant del Dia Mundial hi ha:

  • programa Fem Salut a Ràdio Mollet dedicat al dolor. Podeu escoltar-lo a: http://www.radiomollet.com/#/programs/femsalut/radiomollet_podcast_7466
  • distribució de tríptics i regletes al passadís intern abans d’accedir a la cafeteria
  • campanya informativa al web, intranet i twitter

Comunicat de la Fundaciˇ SanitÓria Mollet

Des de la Fundació Sanitària de Mollet volem expressar la més enèrgica condemna davant l’abús de la força i l’ús de la violència per part dels cossos de seguretat estatals ahir contra els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya en la Jornada del Referèndum. Resulta del tot intolerable que com a conseqüència d’aquesta violència injustificada 844 catalanes i catalanes fossin ferides quan exercien pacíficament el seu dret d’expressió. En aquest sentit, volem destacar el nostre suport i solidaritat amb les víctimes de la repressió policial i també amb les seves famílies i amics.

També volem manifestar el nostre rebuig total contra aquest abús que atempta directament contra diversos drets com el d’expressió i el de reunió, que no és propi de societats lliures i democràtiques, al temps que sentim orgull de la cívica resposta de la societat catalana.

Reiterem el nostre suport a totes les accions que promoguin la llibertat d’expresió i la manifestació cívica de les voluntats ciutadanes al nostre país.

Professionals de l'FSM es concentren als diferents centres en rebuig de l'ab˙s de la violŔncia el #1OCT

Novament, a l'igual que en la jornada d'ahir, professionals dels diferents centres de la Fundació Sanitària Mollet s'han concentrat durant un quart d'hora davant de les portes dels centres com a mostra de rebuig de l'ús i abús de la violència per part dels cossos de seguretat estatals envers ciutadans i ciutadanes de Catalunya durant el Referèndum del passat 1 d'octubre.

Concentraciˇ avui a les 12 davant les portes dels nostres centres

A l'igual que ahir, avui ens concentrarem novament davant les portes dels nostres centres de 12 a 12.15h, com a mostra de rebuig davant l’abús de la força i l’ús de la violència per part dels cossos de seguretat estatals contra els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya en la Jornada del Referèndum.

Andreu LlarguÚs, nomenat president del Patronat de la Fundaciˇ SanitÓria Mollet

El Patronat de la Fundació Sanitària Mollet ha escollit per unanimitat el Sr. Andreu Llargués com a nou president del Patronat de la Fundació amb motiu del decés del fins ara president Sr. Martí Fabré.

 

El Sr. Llargués ha exercit l’ofici de forner durant prop de 50 anys representant la 4a generació de la fleca familiar fundada l’any 1878, una llarga trajectòria reconeguda amb el títol de Mestre Artesà Alimentari (2006) del departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat; premi Flequer de l’Any 2012, atorgat a Verona per la Unió Internacional de la Flequeria i la Flequeria-Pastisseria, i Medalla al Treball President Macià l’any 2011.

 

Actualment, el Sr. Llargués és el president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona; president de la Confederación Española de Organizaciones de Panadería; soci honorífic de PIMEC, i membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Soci de la Societat de Socors Mutus de Mollet des de fa més de 35 anys, prohom de la vil·la i reconegut per la seva implicació en societats civils, presideix des de fa més d’un any el Consell de Participació de la Fundació Sanitària Mollet.

 

La seva presidència permetrà donar continuïtat a la tasca feta i desplegar plenament el pla estratègic 2017-2020 de l’FSM.

Ajuda’ns a millorar!
Segueix-nos a: