XERRADA L’activitat física per a les persones amb malaltia renal

Dimecres 6 d'abril ·Dia Mundial de l'Activitat Física #DMAF22 · #SumaSalut

En motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física (#DMAF2022), el Servei de Nefrologia de l’Hospital de Mollet organitza la jornada “Activitat Física per a les persones amb malaltia renal”. La Jornada va dirigida a totes aquelles aquelles persones amb malaltia renal i als seus cuidadors/es i familiars que vulguin conèixer els beneficis i les pautes a seguir per tal de minimitzar els efectes de la malaltia en el dia a dia de la persona. La Jornada comptarà amb:
  • 10:00h.  Conferència ONLINE sobre l’Activitat física per a les persones amb malaltia renal
  • 11:30h.  Tallers pràctics al Parc dels Pinetons on s’introdueixen algunes tècniques com la Marxa nòrdica i el Pilates amb professionals de l’esport especialitzats en malalties cròniques. Els tallers són presencials i tenen places limitades.  

XERRADA ONLINE: L'ACTIVITAT FÍSICA PER A LES PERSONES AMB MALALTA RENAL
Pròximament, el proper dimecres 6 d'abril · 10:00h

  • 10:00h. Activitat física i salut. Alicia Rovira, infermera gestora del Servei de Nefrologia de la Fundació Sanitària Mollet
  • 10:10h. La malaltia renal en els nostres temps. Dr. Jordi Calls, cap del Servei de Nefrologia de la Fundació Sanitària Mollet
  • 10:20h. L’activitat física durant les diferents fases de la malaltia renal. Alicia Rovira, infermera gestora del Servei de Nefrologia de la Fundació Sanitària Mollet, i Nicolàs Jaramillo, especialista en ciències de l’activitat física i l’esport.
  • 10:40h. Programes d’exercici físic per a persones amb malaltia renal. Dra. Sonsoles Hernández, especialista en exercici físic per a persones amb enfermetats cròniques i trasplantaments.

TALLERS PRESENCIALS: L'ACTIVITAT FÍSICA PER A LES PERSONES AMB MALALTA RENAL El proper dimecres 6 d'abril · 11:30h

Tallers d’iniciació a l’activitat física impartits per especialistes en esport per a persones amb malalties cròniques. Els tallers són presencials i tenen places limitades. Es demana inscripció prèvia. 

Trobada: davant el Roure del Vallès · Hospital de Mollet

Hora: 11:30h · 13:00h

  • TALLER 1: Grup de Pilates
  • TALLER 2: Grup d’iniciació a la marxa nòrdica

Material a portar: només cal dur roba còmode, calçat esportiu i aigua. En cas del grup de pilates també una tovallola. La resta del material es proporcionarà en el lloc de trobada.