Compromesos amb la qualitat

La Fundació Sanitària Mollet ha estat reconeguda amb el Segell d’Excel·lència EFQM 500+, el màxim reconeixement que concedeix la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM) a través del Club Excelencia en Gestión, i amb l’acreditació Joint Commission de qualitat assistencial i seguretat del pacient.

Joint Commission Internacional

La Joint Commission és líder mundial en la millora de la qualitat de l’assistència sanitària i la seguretat del pacient per la seguretat i qualitat assistencial. Disposar d’aquesta acreditació significa que la Fundació Sanitària Mollet compleix amb els més elevats estàndards internacionals de qualitat i seguretat del pacient i fa visible el compromís de tots els professionals per la millora continua dels seus processos i serveis.

Una evolució de més de 10 anys

Aquests segells són un pas més que realitza l’FSM, que des de fa 10 anys treballa amb la mirada dirigida a la qualitat assistencial, de gestió i d’RSC social i mediambiental a través d’estàndards de qualitat reconeguts arreu. Actualment a la Fundació Sanitària Mollet estem també compromesos amb el Pacte Nacional de les Nacions Unides, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Primera Cimera Climàtica de la Generalitat de Catalunya.

Més sobre La Fundació Sanitària Mollet

Consulta la nostra memòria del 2020